Marielle Koek

Marielle Koek

Onttroon je hoofd
Veel mensen noemen mindfulness ‘het beste cadeau dat ze zichzelf hebben gegeven’. En hoewel ik me daar veel bij voor kan stellen – ik praktiseer mindfulness dagelijks – denk ik dat het een veel wezenlijker onderdeel van je leven wordt dan een dagelijks presentje. Het geeft je rust en ruimte waar je het normaal niet hebt. Maar vooral: het onttroont je hoofd als eigenaar van jouw leven.

Je leert bij mindfulness dat je niet altijd mentaal meteen in actie hoeft te komen. Sterker nog: dat al die automatische reacties je eigenlijk beperken. Je piekeren beperkt je. Het vooruitdenken beperkt je. Het denken in honderden manieren waarop je het fout kunt doen… beperkt je.

 

naar mijn volledige profiel >

Vind hier je trainer

Onderdeel van PsyNed

Doe de mindfulness zelftest!

Vraag je je af of mindfulness iets voor jou zou kunnen zijn? Test jezelf, je krijgt direct online de uitslag middels een videoboodschap!

 

Mindfulness Tilburg

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een afspraak bij mij? Bezoek dan mijn profiel op Psychologen Nederland (Psyned). Op deze website is het mogelijk om het contactformulier in te vullen of direct het secretariaat van Psyned te bellen.


Het Psyned secretariaat is bereikbaar van ma t/m do van 08.30 tot 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Indien je buiten de openingstijden belt is het mogelijk om de voicemail in te spreken, dan belt Psyned je terug!
Indien je het contactformulier invult zal het Psyned secretariaat zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Voor mindfulness is het alleen mogelijk om individuele afspraken te maken.

 

Direct contact met het secretariaat van Psyned?

Bel dan naar 085 – 40 14 720!

Marielle Koek Smart Work Center 013
Ringbaan Oost 102
5013 CD Tilburg