Christine Heijnen

Christine Heijnen

Het mooie van mijn werk, is het werk. Natuurlijk zijn de momenten dat er ‘iets’ gebeurt in iemand prachtig, maar het samen onderzoeken, ontdekken en ontginnen van een deel van iemand zijn weg - dat ik daarbij mag zijn, dat ik daar iets in kan betekenen, dát is waar ik het voor doe.

Je zit boordevol gedachten. Over jezelf. Over wat je doet. Over hoe je het doet. Je bedenkt wat er allemaal kán gebeuren en hoe dat voor jou uitpakt. Maar je denkt ook aan de vorige keer dat je in precies zo’n situatie was en je kunt jezelf wel voor je hoofd slaan, hoe je toen deed. 
Tegelijkertijd moet je niet vergeten vanavond nog even dit te doen, die te bellen en die ene afspraak af te zeggen. En had je nu eigenlijk de deur wel op slot gedaan? Je doet het gros van de dingen die je doet op de automatische piloot. Dat kun je. Maar is dat wat je wilt?

 

naar mijn volledige profiel >

Vind hier je trainer

Onderdeel van PsyNed

Doe de mindfulness zelftest!

Vraag je je af of mindfulness iets voor jou zou kunnen zijn? Test jezelf, je krijgt direct online de uitslag middels een videoboodschap!

 

Mindfulness Sassenheim

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een afspraak bij mij? Bezoek dan mijn profiel op Psychologen Nederland (Psyned). Op deze website is het mogelijk om het contactformulier in te vullen of direct het secretariaat van Psyned te bellen.

Het Psyned secretariaat is bereikbaar van ma t/m do van 08.30 tot 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Indien je buiten de openingstijden belt is het mogelijk om de voicemail in te spreken, dan belt Psyned je terug!
Indien je het contactformulier invult zal het Psyned secretariaat zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Voor mindfulness is het alleen mogelijk om individuele afspraken te maken.

 

Direct contact met het secretariaat van Psyned?

Bel dan naar 085 – 40 14 720!

Christine Heijnen Snoeklaan 34
2215 XG Voorhout