Paula Koolmees-Mitrovic

Paula Koolmees-Mitrovic

Over mij

Ik kwam zoals zovelen met mindfulness in aanraking omdat het ‘trendy’ is. Ik las erover en vond het interessant. Ik herkende de technieken en werkwijzen in de methode uit mijn eigen praktijk. Ik ging mij erin verdiepen. Nog steeds ben ik verbaasd hoe zeer Mindfulness mij kon helpen. Met een milde blik naar mezelf te kijken, te ervaren, écht te ervaren wat er nu gebeurt en ook wat de rijkdom daarvan is. Ik stond (en sta) versteld. Het werkt. Diepgaand en op een hele zachte manier.

Mindfulness is geen eindstation, geen trucje dat alles oplost. Het is een indrukwekkende manier om je leven rust te geven, te verrijken en meer te genieten van alles wat er om je heen is.

naar mijn volledige profiel >

Vind hier je trainer

Onderdeel van PsyNed

Doe de mindfulness zelftest!

Vraag je je af of mindfulness iets voor jou zou kunnen zijn? Test jezelf, je krijgt direct online de uitslag middels een videoboodschap!

 

Mindfulness Delft

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een afspraak bij mij? Bezoek dan mijn profiel op Psychologen Nederland (Psyned). Op deze website is het mogelijk om het contactformulier in te vullen of direct het secretariaat van Psyned te bellen.

Het Psyned secretariaat is bereikbaar van ma t/m do van 08.30 tot 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Indien je buiten de openingstijden belt is het mogelijk om de voicemail in te spreken, dan belt Psyned je terug!
Indien je het contactformulier invult zal het Psyned secretariaat zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Voor mindfulness is het alleen mogelijk om individuele afspraken te maken.

 

Direct contact met het secretariaat van Psyned?

Bel dan naar 085 – 40 14 720!

Paula Koolmees-Mitrovic Nassaulaan 23
2628 GA Delft