Ben Kalkhoven

Ben Kalkhoven

Mindfulness Amstelveen

Mindfulness is leven met aandacht. Dat je de dingen die op je pad komen, wat dat dan ook is, met aandacht aangaat. Veel van je aandacht gaat namelijk verloren naar de duizend gedachten in je hoofd over de situatie waar je in zit. In plaats van het aan te gaan en verder te gaan, bouw je als het ware een paleis van piekeren en problemen.

In dat paleis ben je bepaald niet mild voor jezelf. Je trekt dingen uit zijn verband, je zoomt in op dingen die eigenlijk helemaal niet belangrijk zijn en je kunt er kamers vol verwijten over je eigen gedrag vinden. 

naar mijn volledige profiel >

Vind hier je trainer

Onderdeel van PsyNed

Doe de mindfulness zelftest!

Vraag je je af of mindfulness iets voor jou zou kunnen zijn? Test jezelf, je krijgt direct online de uitslag middels een videoboodschap!

 

Mindfulness Amstelveen

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een afspraak bij mij? Bezoek dan mijn profiel op Psychologen Nederland (Psyned). Op deze website is het mogelijk om het contactformulier in te vullen of direct het secretariaat van Psyned te bellen.

Het Psyned secretariaat is bereikbaar van ma t/m do van 08.30 tot 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Indien je buiten de openingstijden belt is het mogelijk om de voicemail in te spreken, dan belt Psyned je terug!
Indien je het contactformulier invult zal het Psyned secretariaat zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Voor mindfulness is het alleen mogelijk om individuele afspraken te maken.

 

Direct contact met het secretariaat van Psyned?

Bel dan naar 085 – 40 14 720!
- Let op: ik heb zowel een praktijk in Amstelveen als Badhoevedorp

Ben Kalkhoven Laan van Langerhuize 1
1186 DS Amstelveen