Hans Otto

Hans Otto

Het kan in deze tijd soms best lastig zijn om je aandacht er continu bij te houden. Er gebeuren een hoop verschillende dingen in het leven. Situaties, interacties en gedragingen vliegen voorbij. Het tempo ligt hoog, dit wordt dan ook overal van je verwacht. Je hoofd zit vol met 'dingen die zouden moeten'.

Van binnen gebeurt er genoeg, in je hoofd. We zijn getraind om altijd maar associaties te maken; bij alles wat we moeten doen betrekken we van alles. We doen iets en we kijken naar hoe we dat doen. We hebben een oordeel over onszelf, het verleden en de toekomst. Al dat denken, piekeren en oordelen maakt ons enorm druk in het hoofd en zorgt voor drukte in het leven.

naar mijn volledige profiel >

Vind hier je trainer

Onderdeel van PsyNed

Doe de mindfulness zelftest!

Vraag je je af of mindfulness iets voor jou zou kunnen zijn? Test jezelf, je krijgt direct online de uitslag middels een videoboodschap!

 

Mindfulness Lelystad

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een afspraak bij mij? Bezoek dan mijn profiel op Psychologen Nederland (Psyned). Op deze website is het mogelijk om het contactformulier in te vullen of direct het secretariaat van Psyned te bellen.

Het Psyned secretariaat is bereikbaar van ma t/m do van 08.30 tot 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Indien je buiten de openingstijden belt is het mogelijk om de voicemail in te spreken, dan belt Psyned je terug!
Indien je het contactformulier invult zal het Psyned secretariaat zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Voor mindfulness is het alleen mogelijk om individuele afspraken te maken.

 

Direct contact met het secretariaat van Psyned?

Bel dan naar 085 – 40 14 720!

Hans Otto Nieuwe Waterweg 57
8226 NE Lelystad