Yvonne Willems

Yvonne Willems

Over mij

Ik ben Yvonne Willems. Mijn vader is Nederlander, mijn moeder Indisch - een huwelijk dat twee werelden en twee culturen samenbracht,. Dat was niet altijd even makkelijk, het zijn dan ook echt twee heel verschillende werelden. De Hollandse, met de voeten in de klei en de Indische, waar de spirituele wereld net zo gewoon en alledaags is als de gewone wereld.

En om die twee werelden de plek te geven die ze verdienen moest ik dicht bij mezelf blijven, goed om mij heen kijken, goed luisteren en mij leren verplaatsen in anderen. Natuurlijk eerst thuis, maar later ook daarbuiten.

naar mijn volledige profiel >

Vind hier je trainer

Onderdeel van PsyNed

Doe de mindfulness zelftest!

Vraag je je af of mindfulness iets voor jou zou kunnen zijn? Test jezelf, je krijgt direct online de uitslag middels een videoboodschap!

 

Mindfulness Assen

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een afspraak bij mij? Bezoek dan mijn profiel op Psychologen Nederland (Psyned). Op deze website is het mogelijk om het contactformulier in te vullen of direct het secretariaat van Psyned te bellen.

Het Psyned secretariaat is bereikbaar van ma t/m do van 08.30 tot 20.30 en op vrijdag tot 17.30. Indien je buiten de openingstijden belt is het mogelijk om de voicemail in te spreken, dan belt Psyned je terug!
Indien je het contactformulier invult zal het Psyned secretariaat zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Het is alleen mogelijk om individuele afspraken te maken.

 

Direct contact met het secretariaat van Psyned?

Bel dan naar 085 – 40 14 720!

Yvonne Willems Collardslaan 6
9401 GZ Assen